Ditt uterum och dess inredning.


skrivet den 12 jul av Mia, klockan:23:18

Ett uterum kan användas till många olika saker och evenemang. Allt ifrån umgänge, fest, måltider och lugna stunder till en idyll i ditt eget hem. Hur man väljer att använda och inreda sitt uterum är helt enkelt upp till var och en. För mig har mitt uterum som är inglasat varit en perfekt investering för fester och stunder med familjen året runt. På sommaren kan dörrarna utåt vara öppna samtidigt som en värmelampa i taket ger dig en suverän känsla och hög mysfaktor när du har en lång pratstund med vänner långt in i sommarnatten. Eftersom vårat uterum också har värme kan måltider spenderas här året runt, och när det första snötäcket har lagt sig känns det verkligen ovärderligt att ha ett uterum man kan umgås i även på vinterhalvåret.

När man pratar inredning till uterummet så tycker jag att både bord, stolar, krukväxter och till och med en soffa är obligatoriskt. Förvaring till kuddar och annat kan också vara en smart investering om man behöver lämna huset i form av jobb eller semester. Utanför uterummet tycker jag absolut en grill är på sin plats. Vi har en gasolgrill på en stationär plats precis utanför som förser gäster och familj med nygrillad mat på sommaren.

Ett uterum är i min mening en plats du året om kan spendera tid med familj och vänner - om du inte redan har ett, surfa runt på hemsidor och ta reda på information om hur du också kan utnyttja denna perfekta utbyggnad.

Mia


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed