För mig handlar allt om trägolv


skrivet den 08 jun av Mia, klockan:18:37

Herrgårdar och stora villahus har under lång tid varit förebilden för hur golv ska planeras och se ut. Vi är många som har tillbringat oändliga timmar på att kolla igenom bygg- och inredningsprogram för att hitta den rätta inspirationen för våra egna hem. Det snyggaste golven som finns just nu för en matsal eller samlingsrum är enligt min mening trägolv. Detta kan vara trägolv gjort av robusta material som får vårat hem att se sofistikerat ut samtidigt som golvet utstrålar prakt. Det finns flera olika versioner på trägolv - och varianterna sträcker sig från parkett till skeppsgolv. Du får, oftast med en mindre kostnad än klinker, ett golv som är lättstädat, gästvänligt och vackert. Det finns många specialiserade företag som kan allt om trägolv, och du bör uppsöka dessa. Ett tips är att ta med dig bilder från det rummet du vill göra om så att experter kan få sitt utlåtande och ge dig idéer om vilket golv som faktiskt passar bäst till dina rum.

Kom ihåg att dock sköta om dina trägolv, då hållbarheten inte alls är lika stor som för klinker om man drar stolar, har lekande barn eller tappar saker i det. Här finns dock också lösningar, då flera sajter ger dig gratistips på hur du kan sköta om ditt nya trägolv på ett smart sätt . Om du med en bra skötsel förvarar ditt trägolv kommer det behålla sin charm över årtionden, och med detta öka prislappen på ditt hem om du i framtiden väljer att sälja det.

Jag själv får rysningar när man vandrar in i ett hem som innehåller rum med robusta trägolv. I vissa fall tar de över rummen, och du får verkligen gåshud då du ser ett rum som du vet kommer hålla sig snyggt i år framöver tack vare trägolvet.

Mia


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed