Nu är våren snart här - Dags för blomlådor


skrivet den 23 mar av Admin, klockan:09:09

Nu är vintern snart slut och våren har börjat komma! Med våren kommer värme och med värme kommer något som jag älskar, nämligen blommor! Finns otroligt många platser i hemmet där blommor passar utmärkt och det är framförallt i en blomlåda utanför fönstret. Otroligt snygga blomlådor och blomkrukor finns hos designern ventura, där jag köpte min nuvarande förra året. Däremot sist som jag satte ut blomlådor var inte för prydnad, utan det var istället i form av väghinder där jag bor. Vi har länge haft problem med bilar som kör alldeles för fort i mitt område och därför så kom vi överrens i bostadsföreningen att sätta ut det som väghinder för att tvinga bilar till att köra långsammare, vilket har funkat väldigt bra hitills!

 Förhoppningsvis ska ni dock köpa blomlådor för att det är fint och då skulle jag rekommendera från designern ventura, t.ex. en funky i metall! Finns i flera olika färger och är otroligt snygga att ha utanför köksfönstret. 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed