Partytältet är studentens bästa vän!


skrivet den 30 maj av Mia, klockan:11:58

Såhär i studenttider är regn tyvärr oerhört vanligt, och kan väldigt gärna förstöra många studentskivor som är tänkta att hållas utomhus runt om i landet. Den bästa lösningen på det här problemet är dock partytältet. För över tusenlappen kan du inhandla ett praktiskt, lätt-installerat och stort partytält som kan rymma dina nära och kära, samt många fler! Gå gärna in och jämför priser på de välsorterade lågprisbutikerna för att välja ut just det tältet som passar dina mått och din plånbok. 

Det stora problemet som också uppstår i samband med firandet av dessa högtider är sittplatser och bord för dina gäster. Var inte rädd för att låna fritidsmöbler av dina grannar. Stolar, bord, parasoll och mygglampor är alla utemöbler som varje hushåll bör ha. Som tack för hjälpen, bjud gärna in dem till studentskivan, och spola gärna av dem med högtryckstvätten efter firandet är över. Detta kommer att uppskattas!

Ett partytält kommer inte bara till användning för studentskivan. Midsommarfirande, valborg och släktträffar är praktexempel på festiviteter som kan behöva ett partytält, så i praktiken är detta bara en investering! För att kika närmare på de billigaste och bästa partytälten, använd dig gärna av prisjakts-siter som pricerunner eller kika in på denna länken från Aftonbladet.

 Bild från Aftonbladet.

Jag kan garantera dig att ett inköp av ett partytält bara kommer gynna dig och dina kära, och vid bra skötsel, ett tält som håller i flera år framöver. Ett tält kommer också oftast i en låda där du väldigt enkelt kan paketera ner ditt partytält efter användning för att skapa mer plats i förvaringsrummet. 

Jag hoppas att detta tips kommer till användning för er!

Mia


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed